Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

naleśnik zasmażany z farszem szpinakowo-parówkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

naleśnik
szpinak
parówka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: naleśnik zasmażany z farszem szpinakowo-parówkowym

Gotuję w osolonej wodzie szpinak, a następnie go odcedzam. Zdejmuję z parówki osłonkę. Na naleśniku rozkładam ugotowany szpinak, na to kładę parówkę i zwijam naleśnik w rulonik. Zapiekam krótko w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 12:53
pycha
sznycel 07.08.2012 18:58
w takiej postaci nikt nie odmówi zjeść szpinaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak