Nadziewana bułeczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    30 dag
  • cebula biała

    1 szt
  • bułka

    1 szt
  • pomidor

    1 szt
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab gotujemy .Kroimy na kawałki i podsmażamy z cebulką na oliwie .Doprawiamy kucharkiem i pieprzem .Bułkę świeżą przecinamy na pół wydrążamy środek i nakładamy podsmażone mięsko ja dodaje jeszcze parę warzyw pomidor ,ogórek czy patison fajnie smakuje .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justa32 24.08.2011 09:52
super
Ewa/kalapurtka 07.08.2011 19:29
pyszne
Mirka-Ludomila 17.07.2011 17:37
śliczna , kolorowa
Smakosz6 10.07.2011 10:52
mmmmmmmmmmmmmmm
Gosia40 07.04.2011 10:34
super wygląda!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat