Nadziewana bułeczka

Nadziewana bułeczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    30 dag
  • cebula biała

    1 szt
  • bułka

    1 szt
  • pomidor

    1 szt
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab gotujemy .Kroimy na kawałki i podsmażamy z cebulką na oliwie .Doprawiamy kucharkiem i pieprzem .Bułkę świeżą przecinamy na pół wydrążamy środek i nakładamy podsmażone mięsko ja dodaje jeszcze parę warzyw pomidor ,ogórek czy patison fajnie smakuje .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justa32

24.08.2011 09:52
super

Ewa/kalapurtka

07.08.2011 19:29
pyszne

Mirka-Ludomila

17.07.2011 17:37
śliczna , kolorowa

Smakosz6

10.07.2011 10:52
mmmmmmmmmmmmmmm

Gosia40

07.04.2011 10:34
super wygląda!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat