Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Nadziewana bułeczka

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości
30 dag
cebula biała
1 szt
bułka
1 szt
pomidor
1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana bułeczka

Schab gotujemy .Kroimy na kawałki i podsmażamy z cebulką na oliwie .Doprawiamy kucharkiem i pieprzem .Bułkę świeżą przecinamy na pół wydrążamy środek i nakładamy podsmażone mięsko ja dodaje jeszcze parę warzyw pomidor ,ogórek czy patison fajnie smakuje .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 24.08.2011 09:52
super
Ewa/kalapurtka 07.08.2011 19:29
pyszne
Mirka-Ludomila 17.07.2011 17:37
śliczna , kolorowa
Smakosz6 10.07.2011 10:52
mmmmmmmmmmmmmmm
Gosia40 07.04.2011 10:34
super wygląda!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak