Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

nadzienie z bryndzy

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja
2 sztuki
bryndza
25 dag
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat
koperek
2 łyżki
Sklep Prymat
pomidor
25 dag
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z bryndzy

Bryndzę wymieszać z papryką, koprem, surowymi jajami i solą. Pomidory sparzyć; obrać ze skórki, pokroić w plastry. Plastrami pomidorów przykryć nadziane, postawione w szybkowarze kabaczki, resztę plastrów zsunąć na dno szybkowaru, dodać zachowany miąższ. Zamknąć szybkowar, dusić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak