Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie mięsne do ryżu, naleśników itp

mic
2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
mięso mielone 90 dag
papryka czerwona 3 sztuki duze
czosnek 3 ząbki
pieczarki 30 dag
chilli 1/2 łyżeczki
ogórek kiszony 1 słoik
sól i pieprz do smaku
curry do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie mięsne do ryżu, naleśników itp

Kroki postępowania

1
mięso mielone smażymy na patelni z olejem, od czasu do czasu mieszając.
Krok 1 - Nadzienie mięsne do ryżu, naleśników itp foto
2
Pieczarki obieramy, kroimy w paski, dodajemy do mięsa wraz z czosnkiem.
Krok 2 - Nadzienie mięsne do ryżu, naleśników itp foto
3
Dodajemy pokrojoną paprykę, podduszamy pod przykryciem. Dodajemy groszek odsączony z zalewy. Mieszamy.
Krok 3 - Nadzienie mięsne do ryżu, naleśników itp foto
4
Doprawiamy wszystko do smaku.
Krok 4 - Nadzienie mięsne do ryżu, naleśników itp foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 09.10.2013 19:21
super przepis
patryska76 09.10.2013 16:58
Ciekawy przepis ;)))
iwi 09.10.2013 16:33
Pyszne to nadzienie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak