Nadzienie do kulebiaka z mięsa i pieczarek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso pieczone

    30 dag
  • pieczarki

    30 dag
  • masło

    10 dag
  • jajko

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • ryż

    1 (ugotowany na sypko)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w ćwiartki i obrumienić na maśle, mięso pokrojone w drobną kostkę wymieszać z ryżem, pieczarkami i jajkiem. Nadzienie przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 19.10.2012 13:06
muszę spróbować
mehia 16.02.2011 18:40
apetyczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat