Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt |
szpinak | 30 dag |
jajko | 1 szt |
masło | 4 łyżki |
czosnek | 3-4 ząbki |
pieprz | |
sól | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt |
szpinak | 30 dag |
jajko | 1 szt |
masło | 4 łyżki |
czosnek | 3-4 ząbki |
pieprz | |
sól | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: