Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

"nadziane" mielone

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
bułka czerstwa
jajko
cebula
Sól morska ziołowa Prymat w młynku
Pieprz czarny mielony Prymat
Zioła prowansalskie suszone Prymat
suszona natki pietruszki Prymat
ser żółty
kiełbasa zwyczajna

Przepis i sposób przygotowania na: "nadziane" mielone

Cebulę kroimy w drobną kostkę, przesmażamy na oliwie. Bułkę moczymy w mleku. Do mięsa mielonego dodajemy wszystkie składniki i wyrabiamy na jednolitą masę. Formujemy kulki , w każdej umieszczamy kawałek sera oraz kiełbasy, lekko spłaszczamy. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kd045 29.10.2016 21:11
smakowite !!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak