Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muszle nadziewane mięsem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron muszle 1 opakowanie
mięso mielone 25 dkg
cebula 1 szt
majeranek 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Muszle nadziewane mięsem

Makaron gotujemy według przepisu,
na oleju podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę, dodajemy mięso i smażymy do miękkości, dodając przyprawy.
Ciepły makaron nadziewamy ciepłym farszem. możemy polac sosem, np. grzybowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 21.02.2014 16:58
muszę kiedyś zrobić .
ben-ka 21.02.2014 13:31
Zrobię sobie takie,bo muszle leżą zakupione:)
staropolanka5 21.01.2014 00:20
smacznie, rewelacja
Adamorek 15.01.2014 13:54
per muszelki
Kasia35 15.01.2014 12:45
smaczne danie
krystyna330 15.01.2014 12:39
ale smakołyki
marta1221 15.01.2014 12:25
syte danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak