Przepis i sposób przygotowania na: Muszle nadziewane kaszą gryczaną.
Kroki postępowania
POLECAM !!!
muszle duże | 30 szt |
Farsz: | |
kasza gryczana | 1 woreczek |
twaróg | 25 dkg |
cebula biała | 2 szt |
boczek wędzony | 3 plastry |
olej | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
sos | |
śmietana 30% | 250 ml |
serek kanapkowy | 1 szt |
oregano | 2 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: