Mus z dżemu porzeczkowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białka

    4 szt
  • dżem porzeczkowy

    3 łyżki
  • cukier

    1,5 łyżki
  • żelatyna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ubijamy pianę z białek na sztywno. Dodajemy stopniowo cukier. Do piany dodajemy dżem porzeczkowy i delikatnie mieszamy. Następnie dodajemy 3 łyżeczki żelatyny i wkładamy do lodówki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (27)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 12.04.2013 09:13
lubię taki mus
agnieszka214 10.09.2012 17:40
pyszny pomysł
Jodaj 16.07.2012 10:55
pyszny :)
olkaaa 16.07.2012 08:31
chętnie spróbuję
ewaa 10.05.2012 21:31
pycha
miszelka 18.04.2012 19:24
ciekawy przepis
choldek 16.03.2012 08:19
pycha
Agnieszka/picola 26.02.2012 22:45
lubię takie rzeczy
Agnieszka/picola 14.02.2012 22:37
podoba mi się ten pomysł
Agnieszka/picola 04.02.2012 23:05
pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat