Mus truskawkowy

Mus truskawkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bita śmietana

    1 szt
  • mleko

    250 ml
  • truskawki

    300 gram
  • cytryny

    1 szt
  • galaretka truskawkowa

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1/2 szkl. gorącej wody.Śmietanę przygotować wg.przepisu na opakowaniu.Truskawki zmiksować.Sok z cytryny połączyć z gęstniejącą galaretką,ubitą śmietaną i musem z truskawek.Przełożyć do pucharków i schładzać ok. 1 godziny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ankaryba

07.11.2013 10:43
pyszny!!! :-)

smakoszek

08.12.2012 20:46
bardzo pysznie wygląda

Krystyna32

23.09.2012 10:55
super

natii3624

14.06.2012 18:05
super :)

ben-ka

08.06.2012 09:20
przepis na czasie:)

owca441

25.01.2012 15:47
smaczniutkie

Justa32

23.08.2011 22:16
mniam

ben-ka

17.05.2011 09:07
uwielbiam deserki:)

IZABELA29

06.04.2011 15:06
przepysznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat