mus jabłkowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłek

    20
  • cukier

    2 łyzki
  • wody

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obieramy i kroimy na cwiartki, wrzucamy do garnka i na mały ogniu powoli gotujemy, co jakiś czas mieszamy aby nie przywarły do dna garnka, dodajemy wody i cukru. Gotujemy i mieszamy do momentu otrzymania konsystencji musu. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Natalia/tubisiek 18.01.2013 13:43
pyszny
Iwusia 22.08.2012 21:24
dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat