Składniki:
mąka tortowa | 2 szkl. |
cukier brązowy | 1 szkl. |
jajko | 4 szt |
cukier migdałowy | 1 op |
olej | 1 i 1/4 szkl. |
proszek do pieczenia | 3 płaskie łyżeczki |
zmielone migdały | 1/2 szkl. |
marchew surowa | 3 szt |
sól szczypta |
mąka tortowa | 2 szkl. |
cukier brązowy | 1 szkl. |
jajko | 4 szt |
cukier migdałowy | 1 op |
olej | 1 i 1/4 szkl. |
proszek do pieczenia | 3 płaskie łyżeczki |
zmielone migdały | 1/2 szkl. |
marchew surowa | 3 szt |
sól szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: