mrożony jogurt truskawkowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki

    3 szklanki
  • jogurt truskawkowy

    3 szklanki
  • dżem truskawkowy

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wymieszać wszystkie składniki w malakserze. Rozlać do specjalnej foremki lub do małych głębokich pojemników. Zmrozić. Po 30 min. w środek każdej porcji włożyć patyczek do lodów. Umieścić ponownie w zamrażalniku. Przed podaniem zanurzyć pojemnik w gorącej wodzie.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 25.10.2011 18:37
super
suzana 13.08.2011 19:56
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat