Składniki:
filety z morszczuka | 80 dag |
cebula | |
korniszony | 2 |
pieczarki | 15 dag |
słonina | 5 dag |
mąka | 5 łyżek |
rosół z kostki | 3 szklanki |
musztarda | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
cukier | szczypta |
papryka mielona | |
sól |
filety z morszczuka | 80 dag |
cebula | |
korniszony | 2 |
pieczarki | 15 dag |
słonina | 5 dag |
mąka | 5 łyżek |
rosół z kostki | 3 szklanki |
musztarda | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
cukier | szczypta |
papryka mielona | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: