Morszczuk z rozmarynem i mozarellą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • morszczuk

    3 porcje
  • mozarella

    1/2 kulki
  • Rozmaryn suszony Prymat

    do smaku
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Morszczuk z rozmarynem i mozarellą foto
Rybę układamy na folii aluminiowej i obsypujemy przyprawą do ryb.
Krok 2 - Morszczuk z rozmarynem i mozarellą foto
Mozarellę kroimy na plastry i na każdym kkawałku ryby układamy jeden. Posypujemy rozmarynem i solą ziołową.
Krok 3 - Morszczuk z rozmarynem i mozarellą foto
Pieczemy w piekarniku około 30 minut,aby uzyskać złotą i podpieczoną skórkę.Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
msmariusz 25.01.2014 22:53
fajny pomysł
Krzysztof15 25.01.2014 10:31
wyglada apetycznie
agnieszka214 25.01.2014 08:21
bardzo smacznie podane

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat