mokka czekoladowa

mokka czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czekolada gorzka

    400 g
  • sól do smaku

  • kawa rozpuszczalna

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania mokka czekoladowa

czekoladę, miód, sol gotowac razem aż się rozpuści czekolada. dodać kawę, mleko i dalej ogrzewać az sie rozpuści., nie dopuszczając do wrzenia. nastepnie dołożyć wanilie i podawac w gorących filiżankach.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat