Składniki:
dymki ze szczypiorkiem | 2 pęczki |
koperek | 1 pęczek |
olej | 3 łyżki |
łopatka bez kości | 700 g |
woda | 500 ml |
przecier pomidorowy | 200 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta | 2 młoda |
dymki ze szczypiorkiem | 2 pęczki |
koperek | 1 pęczek |
olej | 3 łyżki |
łopatka bez kości | 700 g |
woda | 500 ml |
przecier pomidorowy | 200 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta | 2 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: