Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MŁODA KAPUSTA W BUŁCE I MAŚLE

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 6 łyżek
masło 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: MŁODA KAPUSTA W BUŁCE I MAŚLE

Główkę kapusty przekroić na pół, wyciąć głąb. Gotować do miękkości. Bułkę tartą smażyć na złoty kolor na suchej patelni. Kapustę odcedzić z wody wsypać bułkę tartą masło oraz przyprawić solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 18.05.2016 23:24
Tak przyrządzona jest najsmaczniejsza włoska kapusta.
krokus 18.05.2016 21:53
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak