mleko orzechowe

mleko orzechowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krem orzechowy

    1 łyżka
  • miód

    1 łyżeczka
  • woda

    3/4 szklanki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania mleko orzechowe

mieszam krem orzechowy z miodem, dodaje wodę kropelkami , ciągle mieszając.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

andżelika1 17.08.2012 17:58
pyszne
sznycel 17.08.2012 14:47
mleko bez mleka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat