Przepis i sposób przygotowania na: Mleczne bułeczki z orzechową kruszonką
Kroki postępowania
Wyrośnięte bułeczki po wierzchu posmarować jajkiem i posypać kruszonką.
Piec w temp. 190st około 20 minut.
mąka tortowa | 60 dag |
jajko | 1 sztuka |
drożdże | 5 dag |
masło | 5 dag |
mleko | 250 ml |
cukier | 4 łyżki |
masło | 5 dag |
cukier | 10 dag |
mąka pszenna | 5 dag |
orzechy włoskie | 5 dag mielonych |
marmolada z róży | 25 dag |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: