K&J

mizeria z pestkami dyni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    2 szt
  • pestki dyni

    2 lyżki
  • śmietana 18 proc

  • koperek

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Siekamy ogórek w plastry, dosypujemy pestki dyni (wart je uprażyć przed wsypaniem) Całość zalewamy śmietaną, dodajemy sól i pieprz do smaku. Nakoniec całość posypujemy koperkiem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pacpaw 24.08.2012 22:12
świetny pomysł z tymi pestkami. Jacol wpadł? :o)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat