Mizeria z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki gruntowe

    10 szt
  • śmietana 12%

    500 ml
  • koperek

    1 pęczek
  • ocet

    1 łyżka
  • cukier

    do smaku
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obrać i pokroić w cieniutkie plasterki- zasolić.
Do ogórków dodać śmietanę- wszystko przyprawić i dokładnie wymieszać.
Dodać posiekany koperek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ania67 30.09.2013 21:17
przepadam za mizeria
gosia561 26.09.2013 16:03
lubię takie do mielonych

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat