Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z dymką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek szklarniowy 2 sztuki
dymki ze szczypiorkiem 1 pęczek
śmietana 18 proc 150 g
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z dymką

Ogórki i dymkę myjemy pod bieżącą wodą. Ogórki obieramy cieniutko ze skórki, a następnie kroimy w średniej grubości plastry i przekładamy do miski. ( Ogórka można również zetrzeć na dużych oczkach tarki do warzyw, jak kto woli) Dymkę drobno siekamy i dodajemy do ogórków. Następnie dodajemy śmietanę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 24.02.2014 18:22
bardzo lubię
kate.500 19.02.2014 09:00
lubie mizerie
Ada-Gaba 11.11.2013 12:50
pyszne połączenie
IwonaKa 10.10.2013 10:57
pyszna,też taka robię
Katarzyna59 19.09.2013 09:05
wspaniała mizeria
Seba 14.09.2013 08:33
Lubię do schabowego
RenataZ-et 10.09.2013 21:38
smaczne połączenie
adelajda 30.08.2013 13:49
bardzo lubie mizerie :)
gosia56 25.08.2013 09:28
bardzo lubię mizerię
mysza75 21.08.2013 11:44
moja ulubiona :-)
Łucja 09.07.2013 10:02
uwielbiam :)
caralajna 09.07.2013 08:11
uwielbiam.
Angelika10 09.07.2013 00:55
bardzo lubię ;)
Piter 31 08.07.2013 14:33
Świetna mizeria.
SylwiaMagdaSabin 07.07.2013 11:45
jeszcze nigdy nie jadłam mizerii z cebulą, spróbuję
IwonaDD 07.07.2013 10:10
moja ulubiona !!!!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak