Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z czosnkiem i koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki świeże 50 dkg
czosnek 3 ząbki
koperek 1/2 pęczka
jogurt naturalny 150 g
majonez 100 ml
śmietana 100 ml słodkiej
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z czosnkiem i koperkiem

Ogórki obrać, pokroić w plasterki. Jogurt wymieszać starannie z majonezem, śmietanką, wyciśniętym praską czosnkiem i posiekanym koperkiem. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem. Do sosu wrzucić plasterki ogórków, starannie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak