Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mintaj z żółtą papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z mintaja 75 dkg
cebula 2 sztuki
żółta papryka 3 sztuki
masło 40 dkg
cytryny 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: mintaj z żółtą papryką

wyciskam sok z cytryn i wkładam do niego mintaje na 4 godziny. Na maśle duszę do miekkości pokrojone w kostkę papryki z cebulami. Rybę gotuję w wodzie razem z marynatą 20 minut. Mintaja podaję z papryką uduszoną razem z cebulami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 07.08.2012 17:03
paprykę i rybę lubię - spróbuję
sznycel 06.08.2012 11:43
staram się często robic dania rybne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak