mintaj z dodatkami w mig

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mintaj

    150 g
  • oliwa

    10 g
  • cukinia

    100 g
  • ser brie

    100 g
  • ryż brązowy

    80 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mintaja polewam oliwą, owijam w folię i zapiekam w piekarniku. Podaję z ryżem i cukinią zapieczoną z serem brie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sznycel 04.08.2012 12:35
al dente - pewno o to chodziło
SmacznaPyza 03.08.2012 21:04
ryż brązowy to w mig się nie ugotuje....
andżelika1 03.08.2012 18:50
kiedy mam dość kanapek , jem ryby na kolację

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat