Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini torcik z masą krówkową

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

andrut 1 szt,opakowanie okrągłe
masa krówkowa 1 puszka
orzechy włoskie 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Mini torcik z masą krówkową

Andruty wyjąć z opakowania, rozłożyć. Masę wyjąć z lodówki wcześniej, aby dała się dobrze smarować. Rozsmarować kolejno po każdym płatku andruta.
Układać jeden na drugim, obciążyć na chwilę. Po wierzchu też posmarować masą i udekorować pokrojonymi orzechami włoskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasia.s 31.01.2017 13:36
super pomysł :)
Ada-Gaba 31.01.2017 10:35
apetyczny torcik
Beatris 30.01.2017 18:40
Prosty, pyszny deser :)
Stenka 30.01.2017 18:19
smaczne ciasto
Janina 30.01.2017 15:09
Fajny pomysł;))
Wiesława1 30.01.2017 14:47
pyszna propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak