Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini sucharki z tuńczykiem i oliwką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 2 łyżki
tuńczyk 0,5 puszki
oliwki nadziewane papryką 8 sztuk
majonez 2 łyżki
sól
pieprz
sucharki 15 (mini)

Przepis i sposób przygotowania na: Mini sucharki z tuńczykiem i oliwką

Do miski wrzucam twaróg - rozdrabniam go widelcem, Tuńczyka z puszki odcedzam i wrzucam do twarogu. Do tego dodaję majonez i przyprawy wg upodobań i mieszam. sucharki układam ozdobnie na talerzyk i na każdego starannie kładę łyżeczkę powstałej masy. Oliwkę kroję wzdłuż na pół i układam na wierzch sucharka - można w całości, ja wolę na pół bo ładnie widać paprykę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 02.10.2012 01:27
smacznie i pomysłowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak