miętówka z landrynek

miętówka z landrynek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    250 ml
  • wódka

    250 ml
  • cukier

    1/2 szklanka
  • barwnik spożywczy

    1/2 zielony
  • landrynki

    120 miętowe
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

landrynki rozpuścic w wodzie, dodac cukier, zagotowac i ostudzić. Dolać wódkę i dodać barwnik. Zbutelkować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat