Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso z kurczaka z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udka kurczaka 3 sztuki
cebulka 3 sztuki
sól do smaku
olej do smażenia

Porada

Takie mięsko to bardzo ciekawa i pyszna alternatywa na wykorzystanie udek z niedzielnego rosołku. Niby to samo a inaczej smakuje :)

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso z kurczaka z cebulką

Udka kurczaka ugotować np w rosole, oddzielić mięsko od kości, podzielić na mniejsze części. Cebulkę obrać, pokroić w piórka, zeszklić na oleju.Do cebulki dodać podzielone mięso z kurczaka i podgrzac razem z cebulka, posolić do smaku. Podawać z ziemniakami.

Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 29.03.2016 21:39
smaczny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak