Mielone z twarożkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielone drobiowe

    75 dag
  • cebula

  • jajko

  • twarożek

    15 dag
  • orzechy włoskie

    10 dag
  • sól i pieprz

  • olej

  • winogrona zielone

    1 garść
  • kapusta czerwona

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę obierz,posiekaj,wymieszaj z mięsem i jajkiem,przypraw solą i pieprzem.z masy uformuj okrągłe kotlety,usmaż z obu stron na oleju.twarozek połacz z orzechami,nałóż na kotlety.wstaw do nagrzanego piekarnika,zapiekaj kilka minut w temp.180stopni.kotlety podawaj z czerwoną kapustą przesmażoną na oleju z winogronkiem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bercik1 06.07.2011 23:46
ciekawe jak smakują.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat