Meksykański przysmak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso cielęce bez kości

  • Kukurydza z Puszki

  • fasola czerwona z puszki

  • cebula

  • papryka czerwona

  • chilli

    do smaku
  • żółty ser

    do smaku
  • przecier pomidorowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Cebulę przesmaż z mięsem pokrojonym w kostkę w garnku pod przykryciem na małej ilości oleju
2. Dodaj następnie przecier pomidorowy, kukurydzę, fasolę, paprykę pokrojoną w kostkę, dopraw do smaku, gotuj pod przykryciem ok 20 min
3. Podawaj na talerzu z wcześniej startym żółtym serem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat