Przepis i sposób przygotowania na: MEE GORENG (smażony makaron)
Kroki postępowania
Cebulę kroimy w pióra, czosnek w plasterki a imbir w cienkie paski.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu
filet z kurczaka | 1 sztuka |
imbir | 2 centymetry |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
kiełki soi | 1 słoik |
kapusta pekińska | 4 liście |
sambal oelek | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
sos ostrygowy | 1 łyzeczka |
olej kokosowy | 3 łyżki |
makaron ryżowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: