Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku III, odc. 22: Indyk w sosie curry
Kroki postępowania







ryż basmati | 200 g |
pierś z indyka | 200 g |
jabłko | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
migdały | 20 g (w płatkach) |
rodzynki | 20 g |
mleko kokosowe | 400 ml |
cytryna | 1/2 szt. |
olej |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: