Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Matjasy w oleju lnianym

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 3 sztuki
cebula biała 1 sztuka
olej lniany 2 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Matjasy w oleju lnianym

Matiasy myjemy, kroimy w dość drobną kostkę. Cebulę obieramy, również kroimy w kostkę i dodajemy do śledzi. Przyprawiamy pieprzem, dolewamy olej lniany, mieszamy i odstawiamy na godzinę do lodówki.

Smacznego !!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 23.04.2014 11:10
na pewno pyszne śledziki
adelajda 04.03.2014 09:56
mam olej lniany nie miałam pomysłu na niego
ONY_za_kare 03.03.2014 17:01
pyszny śledzik!
Alex_M 03.03.2014 10:57
dzięki za odpowiedź :) chętniej spróbuję :)
berys18 03.03.2014 10:25
smaczne śledziki
gosia56 03.03.2014 09:46
pyszny śledzik
Agnieszka-87-25 03.03.2014 07:53
pyszne to !
olkaaa 03.03.2014 07:45
bardzo lubię
fotoviderek 02.03.2014 20:47
Alex, do końca nie zabija, ale lekko go osłabia :)
Alex_M 02.03.2014 20:25
o i to jest super pomysł :) może śledź zabije smak oleju lnianego ;)
Mniam 02.03.2014 15:23
Smaczne śledziki. Widziałam ostatnio olej lniany i chyba sobie go w końcu kupię :)
ao_12 02.03.2014 14:12
pyszny śledzik :)
2milutka 02.03.2014 12:23
proste i takie najlepsze!
Suonatar 02.03.2014 12:14
Ciekawy pomysł :)
Renata9 02.03.2014 12:11
smaczniutkie :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak