Matjasy w oleju lnianym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    3 sztuki
  • cebula biała

    1 sztuka
  • olej lniany

    2 łyżki
  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matiasy myjemy, kroimy w dość drobną kostkę. Cebulę obieramy, również kroimy w kostkę i dodajemy do śledzi. Przyprawiamy pieprzem, dolewamy olej lniany, mieszamy i odstawiamy na godzinę do lodówki.

Smacznego !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wacław 23.04.2014 11:10
na pewno pyszne śledziki
adelajda 04.03.2014 09:56
mam olej lniany nie miałam pomysłu na niego
ONY_za_kare 03.03.2014 17:01
pyszny śledzik!
Alex_M 03.03.2014 10:57
dzięki za odpowiedź :) chętniej spróbuję :)
berys18 03.03.2014 10:25
smaczne śledziki
gosia56 03.03.2014 09:46
pyszny śledzik
Agnieszka-87-25 03.03.2014 07:53
pyszne to !
olkaaa 03.03.2014 07:45
bardzo lubię
fotoviderek 02.03.2014 20:47
Alex, do końca nie zabija, ale lekko go osłabia :)
Alex_M 02.03.2014 20:25
o i to jest super pomysł :) może śledź zabije smak oleju lnianego ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat