Masło szynkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    15 dag
  • szynka chuda

    10 dag
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • wódka

    1 łyżka
  • natka pietruszki

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło zmiksować razem z wódką oraz sokiem z cytryny po czym dodać drobno posiekaną szynkę oraz natkę pietruszki.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
maciek7 22.01.2012 20:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat