Masło sardelowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    200 g
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • anchois

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety bardzo drobno posiekać. Masło rozetrzeć, dodać filety i sok z cytryny, utrzeć na gładką masę. Masło można przetrzeć przez sito.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
forgielka 12.04.2011 08:58
ciekawe
forgielka 12.04.2011 08:58
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat