masełko ziołowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1/2 kost.
  • cebula

    mała
  • koperek

    1 pęczek
  • szczypiorek usiekany

    1 pęczek
  • otarta skórka z cytryny

    1/2 łyżeczki
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę drobno posiekać,zioła umyć osuszyć także posiekać wymieszać z cebulą oraz utartym masełkiem doprawić do smaku solą,pieprzem i otartą skórką z cytryny włożyć do miseczki lub maselniczki wstawić do lodówki przybrać listkami świeżej bazylii.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grazyna0211 26.02.2012 15:53
pyszny dodatek do mięska lub ryby z grilla

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat