masełko szczypiorkowo-czosnkowe

masełko szczypiorkowo-czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    250g
  • posieknego szczypioru

    2łyżki
  • natki

    2łyżki
  • ząbki czosnku

    2 posiekane
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania masełko szczypiorkowo-czosnkowe

Masło mieszamy z dwoma łyżkami posiekanego szczypiorku i natki, dwoma posiekanymi ząbkami czosnku, solą i pieprzem. następnie masełko schładzamy. Gotowe!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

magical66 06.11.2010 18:37
takie masełka są smaczne
iga2 05.11.2010 18:09
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat