Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masełko szczypiorkowo-czosnkowe

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 250g
posieknego szczypioru 2łyżki
natki 2łyżki
ząbki czosnku 2 posiekane
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: masełko szczypiorkowo-czosnkowe

Masło mieszamy z dwoma łyżkami posiekanego szczypiorku i natki, dwoma posiekanymi ząbkami czosnku, solą i pieprzem. następnie masełko schładzamy. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 06.11.2010 18:37
takie masełka są smaczne
iga2 05.11.2010 18:09
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak