masa z jaj i szczypiorku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4 szt.
  • masło

    6 dag
  • szczypiorek

  • sól

  • śmietana

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać i oddzielić żółtka od białek. Białka drobno pokroić, żółtka zetrzeć na drobnej tarce. Szczypior drobno pokroić. Połączyć wszystkie składniki, przyprawić dobrze wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 12.09.2011 09:46
pyszna, na kanapeczkę idealna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat