masa z fasoli

masa z fasoli

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 szt.
  • masło

    6 dag
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać, wypłukać, pokroić i zrumienić na tłuszczu. Fasolę zemleć przez maszynkę, dodać cebulę z tłuszczem, sól, rozrzedzić wywarem z fasoli.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat