Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

masa serowo makowa

5.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masy makowej
½ puszki
tłustego białego sera
250 g
rodzynków
70 g
masła
50 g
platkow migdałowych
50 g
jajko
2
białko
1
sok
z ½ cytryny
cukru
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: masa serowo makowa

ser zemleć. Masło utrzeć z cukrem. Dodać żółtka, sok z cytryny, ser, rodzynki, płatki migdałowe, mak ucierając. Ubić na sztywną pianę z białek, delikatnie wymieszać z masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 30.09.2011 10:52
super
marcia71 10.04.2011 16:15
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak