Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa orzechowa do orzechowca

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

orzechy włoskie 300 g
cukier 20 g
margaryna w kostce 125 g
miód 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: Masa orzechowa do orzechowca

Rozpuścić margarynę, dodać miód, cukier i orzechy. Prażyć przez około 10 minut (na karmel). Rozłożyć na ciasto i upiec. Smacznego ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 20.01.2013 17:59
PLAGIAT: http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/desery/orzechowiec12
miroslawa 18.01.2013 05:04
pyszne!!!!!!!1

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak