Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa orzechowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

margaryna w kostce 1 kostka
cukier puder 1 szkl.
mleko 3,2% 1 szkl.
orzechy włoskie 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Masa orzechowa

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na puch. Zagotować mleko i w osobnym naczyniu zalać zmielone orzechy mieszając ,aż masa będzie gęsta. Potem ostudzić i powoli łączyć z utarta margaryna i cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak