Masa migdałowa.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • migdały

    25 dag
  • cukier puder

    25 dag
  • śmietana

    1/8 litra
  • białko

    2
  • wanilia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Migdały sparzyć,obrać z łupin,przepuścić przez maszynkę.Trzba następnie dodać cukier,śmietankę,wanilię do smaku ,uttrzeć.Masa z białkami jest twarda.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat