Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa migdałowa.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

migdały 25 dag
cukier puder 25 dag
śmietana 1/8 litra
białko 2
wanilia

Przepis i sposób przygotowania na: Masa migdałowa.

Migdały sparzyć,obrać z łupin,przepuścić przez maszynkę.Trzba następnie dodać cukier,śmietankę,wanilię do smaku ,uttrzeć.Masa z białkami jest twarda.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak