Masa migdałowa.

Masa migdałowa.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • migdały

    25 dag
  • cukier puder

    25 dag
  • śmietana

    1/8 litra
  • białko

    2
  • wanilia

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Masa migdałowa.

Migdały sparzyć,obrać z łupin,przepuścić przez maszynkę.Trzba następnie dodać cukier,śmietankę,wanilię do smaku ,uttrzeć.Masa z białkami jest twarda.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat