Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowane patisony

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet
woda
przyprawa do marynowania
cukier do smaku
sól do smaku
patison kilka szt

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane patisony

Patisony umyć i przekroić.Do słoika wsypać łyżkę przyprawy do marynowania i włożyć patisony.Zalewę sporządzić z wody i octu w stosunku 2:1,doprawić cukrem i solą do smaku.Patisony zalać zalewą i gotować w garnku z wodą ok.20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 03.07.2012 14:53
super
Kate131 09.04.2012 08:19
fajne
maciek7 22.03.2012 18:44
super
jozefinach 09.01.2012 12:07
Lubię patisony
jeta72 25.09.2011 10:24
fajne
szyba 25.07.2011 12:27
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak