Marynata do mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    2 ząbki
  • olej

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • zioła prowansalskie

    1 łyżeczka
  • przyprawa do gyrosa

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki marynaty należy wymieszać, odstawić na kwadrans, a następnie natrzeć nią mięso.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat