Marynata do mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    1 ząbek
  • musztarda francuska

    2 łyżeczki
  • sos sojowy

    6 łyżek
  • sól

  • pieprz

  • ketchup pikantny

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przepuścić czosnek przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać i smarować tym mięsko, trzymac w marynacie ok 2 godzin

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cooleczka 23.10.2012 18:28
coś dla mnie
KOBRA 04.06.2012 22:36
dobra marynata
agogo2 06.03.2011 14:46
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat