Marchwianka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    0,5 kg
  • ziemniaki

    0,5 kg
  • pietruszka

    7 dkg
  • golonka

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrac marchewkę, ziemniaki. Przekroić na połowę. Do tego wrzucić mięso z golonki. Wszytsko gotować do miękkości, pod koniec dodać soli, piepeprzu. Podawać na gorąco z chlebem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (19)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bercik1 01.06.2012 23:04
Jak nie fasolka, jak fasolka: http://ugotuj.to/ugotuj/-17531151/fasolka+po+bretonsku/p/
Margo1 13.06.2011 04:11
ekstra wygląda
szajba2 03.04.2011 17:01
dobra zupa nie jest zła
kotlet 22.03.2011 23:38
wygląda smakowicie
Magdalena80 11.03.2011 23:38
super wygląda
cukiereczek 15.02.2011 11:29
ciekawe
Barbara55 29.01.2011 14:56
dobrze zjeść taką zupę szczególnie zimą
kielcok1 21.01.2011 19:06
lubię na gorąco
rakow2 22.11.2010 15:49
można by spróbować
aginaa 19.10.2010 11:54
pysznie wyglada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat